Monday, November 8, 2010

Ett skönt paket

En mycket angenäm överraskning väntade när jag kom hem från jobbet idag. En ny leverans från Carsmästaren på Tradera. Hon har bra connections i USA och har fått hem senaste K-mart-bilarna.
Shiny Wax, Sidewall Shine, Tank Coat, Nitroade och View Zeen har hittat hem.

Det är från Rubber Tires-serien och femte upplagan. Kmart började med sina Kmart Cars Collectors Events för två år sedan. Då, i Oktober 2008 släpptes några Piston Cup Racers för första gången som singlar, de hade tidigare bara gått att köpa i den feta MotorSpeedway of the South (förkortas MSOS bland oss nördar).
I juni 2009 kom sen Kmart Cars Collectors Event #2 och då hade bilarna utrustats med syntetiska gummidäck. En ny serie var född, en lite mer exklusiv skara bilar. Sen följde Kmart Cars Collectors Event #3 i oktober 2009 med fler Rubber Tires-bilar.


2010 fortsatte på samma sätt, med dag 4 i juni och nu dag 5 i oktober. Snart är det bara Chick Hicks, Kungen och Apple iCar som inte släppts i Rubber Tire-serien.

Fler sköna Rubber Tire-bilar till min samling. Kolla listen till vänster. Snart har jag ALLA! Mooooaahahaha...ehehe..eee. ja.
Ny favorit är vrålcoola View Zeen! Och Tank Coat. Rosa räserbilar. Behöver jag säga mer? Störtskönt ju. Och det finns en Pitty till Tank Coat. Måste införskaffas!

No comments:

Post a Comment