Sunday, January 30, 2011

Plats 29-25


Plats nummer 29:
#34 Trunk Fresh
Trodde egentligen aldrig att en bil kunde vara för svart. Och här är problemet kanske att den är för grön. Men kombinationen gör att den svarta färgen tar bort konturerna och en idé som kanske lät cool på ritbordet blev en halvmesyr som färdig bil. Dirkson D´Agostino.


Plats nummer 28:

#76 Vinyl Toupee
Skulle så gärna vilja sätta den här högre upp på listan men Crusty Rotor är roligare än snygg. Rosa är en racingfärg, det kommer ni få se längre upp på listan. men inte den här rosa.




Plats nummer 27:

#64 RPM
Nu är det ju 26 bilar som ser bättre och coolare ut men redan nu känner jag att vi gått från att sortera ut de fulare till att kolla vilka av de snyggare som kanske inte riktigt räcker till. Snygga fälgar med blå och gula detaljer följer ju chassits design bra. Och namnet är kanske bäst av alla: Winford Bradford Rutherford. Men den är lite tam i färgerna ändå.




Plats nummer 26:


#56 Fiber Fuel
Svart och gult är en skön kombination, om det inte vore för AIK, men i racing bryr sig ingen om gnaget så det spelar kanske ingen roll. Brush Curber. En helt okej bil. Men inte mer.




Plats nummer 25:
#58 Octane Gain
Återigen gult och svart men den här designen andas mer fart. Gillar typsnittet på siffrorna också, lite klassiskt sportiga. Den här mer brandgula färgen är också lite mer edge än den snällare Fiber Fuel. Billy Oilchanger.

No comments:

Post a Comment